25 Şubat 2012 Cumartesi

Sherlock Tv series

Iste son gozdem sherlock holmes.Onyargili bir sekilde diziye basladim sebebine gelicek olursak ben aliskanliklarina tutkuyla bagli bir insanim hani kafamda hali hazirda olusmus bir sherlock karakteri varken acaba bu yeni uyarlamasi nasil olur diye dusunmeden edemedim. fakat ne kadar yersiz bir kuruntuymus bu. filmlerinden cok cok daha fazla sevdim.Buram buram zeka kokuyor. detaylar olmasi gerektigi gibi ozenilmis hicbir sey atlanmamis. Hani izlerken suda oyle buda oyle olsa dedirtmeye firsat birakmiyor.Sherlock karakterini canlandiran  beyefendinin de hastasiyizz.
 Cok eglenceli gercekten tavsiye ediyorum zaten imdb si de ortada 9.1 Yabanci dizi severlere duyrulur.

5 yorum:

Poliganum dedi ki...

ben de önyargıyla başladım izlemeye.aa bu mu ya sherlock falan dedim hatta.ama tüm önyargılarımı aldı götürdü :) gayet beğendim,şimdi severek izliyorum.her bölümü film tadında.

~♡ηυяѕαℓкιмι™ dedi ki...

Bu diziye cnbc de takıldım. Gerçekten güzel.

AslıASLI dedi ki...

İlk bölümünden itibaren izliyorum. Zeki insanları, zeka kokan davranışları sevdiğim içindir belki bilmiyorum. Birde aktörü, çok farklı geliyor bana. Sanki zamanın dışından biri gibi..

SEDA dedi ki...

Aynen işte tam ben karakterim zekasıyla hal ve tavırlarıyla insanı kendine hayran bırakıyor (:

Min'el Lâ dedi ki...

Benedict Cumberbatch...Diziyi "ingiliz?hem de nasıl!" iç çekişiyle izlemişken gündelik halindeki fotoğraflarını gördüğümde büyük bir hayal kırıklığına uğradığımı saklayacak değilim. Öte yandan "demek ki adam rolü layıkıyla üstlenmiş" sonucuna varmış olmanın mutluluğu ile mevcut hayal kırıklığına da sıkı sıkıya bağlanıyor, sahip çıkıyor, şükrediyorum:) Diziyi çok beğendim...vs...vs...vs... Şimdi tek sorun şu: 2013 e kadar nasıl bekleyeceğim? İşte bütün mesele bu.

Yorum Gönder